Darmowa dostawa od 300zł
-
Fizjologia smaku
Symbol:
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wpisz swój e-mail |
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 8.19 |
Dostępność | Brak towaru 0 szt. |
Waga | 0.338 kg |
Kod kreskowy | |
ISBN | 978-83-64822-12-4 |
EAN | 9788364822124 |
Zostaw telefon |
Anthelme Brillat-Savarin (1755 - 1826) był francuskim prawnikiem. Sprawował urząd sędziego oraz - mimo okresu niełaski - pełnił wysokie funkcje urzędnicze. W 1825 roku opublikował "Fizjologię smaku", która od razu została obwołana utworem najwyższego lotu. Jest to lekka, dowcipna, pełna anegdot opowieść o kulturze kulinarnej - dziedzinie, w której Francuzi wiodą prym od stuleci.
Data wydania:
2015-10-30
Status:
Wyczerpany
Autor:
Anthelme Brillat-Savarin
Wydawca:
PIW
Oprawa:
Twarda
Stron:
256
Format:
13x20
Rok wydania:
2015
Wydanie:
1
Tłumaczenie:
Joanna Guze
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.