• Fizjologia smaku

Brak towaru
30.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wpisz swój e-mail
Opinie
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 8.19
ORLEN Paczka 8.19
Paczkomaty InPost 12
Odbiór w punkcie Poczty Polskiej 15
Kurier 35
Dostępność Brak towaru
Waga 0.338 kg
ISBN 978-83-64822-12-4
Zostaw telefon
Anthelme Brillat-Savarin (1755 - 1826) był francuskim prawnikiem. Sprawował urząd sędziego oraz - mimo okresu niełaski - pełnił wysokie funkcje urzędnicze. W 1825 roku opublikował "Fizjologię smaku", która od razu została obwołana utworem najwyższego lotu. Jest to lekka, dowcipna, pełna anegdot opowieść o kulturze kulinarnej - dziedzinie, w której Francuzi wiodą prym od stuleci.
Data wydania:
2015-10-30
Status:
Wyczerpany
Autor:
Anthelme Brillat-Savarin
Wydawca:
PIW
Oprawa:
Twarda
Stron:
256
Format:
13x20
Rok wydania:
2015
Wydanie:
1
Tłumaczenie:
Joanna Guze
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.