• Fizjologia smaku

No goods
30.00
The loyalty program is only available for logged in customers.
Enter your email
Reviews
Shipping within 3 days
Shipping price The Lack Of
The Availability Of Brak towaru
The Weight Of The 0.338 kg
ISBN 978-83-64822-12-4
Leave your phone
Anthelme Brillat-Savarin (1755 - 1826) był francuskim prawnikiem. Sprawował urząd sędziego oraz - mimo okresu niełaski - pełnił wysokie funkcje urzędnicze. W 1825 roku opublikował "Fizjologię smaku", która od razu została obwołana utworem najwyższego lotu. Jest to lekka, dowcipna, pełna anegdot opowieść o kulturze kulinarnej - dziedzinie, w której Francuzi wiodą prym od stuleci.
Data wydania:
2015-10-30
Status:
Wyczerpany
Autor:
Anthelme Brillat-Savarin
Wydawca:
PIW
Oprawa:
Twarda
Stron:
256
Format:
13x20
Rok wydania:
2015
Wydanie:
1
Tłumaczenie:
Joanna Guze
There is currently no comments or ratings for this product.