• Wegetariańska szkoła gotowania

Немає товарів
29.00
Програма лояльності доступна лише для входу в гості.
Введіть адресу електронної пошти
Відгуків
Доставка в межах 3 дні
Вартість доставки Відсутність
Доступність Brak towaru
Вага в 0.732 kg
ISBN 978-83-7971-256-4
Залишити свій телефон

Książka składa się z czterech sekcji poświęconych filarom kuchni wegetariańskiej: zbożu, warzywom, tofu i seitan, ziarnom oleistym. Każda sekcja jest poprzedzona bogatym wstępem zawierającym wiele niezbędnych informacji dotyczących właściwości i walorów odżywczych każdego z produktów.

Rzecz niezwykle oryginalna, wszystkie składniki i etapy przygotowywania potraw są sfotografowane z góry: w ten sposób łatwo można zorientować się czego będziemy potrzebować do przyrządzenia dań, bez zagłębiania się w treść przepisu. To wspaniała, bogato ilustrowana (ponad 500 zdjęć) książka kucharska przeznaczona nie tylko dla wegetarian, ale także dla wszystkich tych, którzy pragną odkryć nowy i zaskakujący urok smacznej i przede wszystkim zdrowej kuchni.
Data wydania:
2015-11-03
Status:
Wyczerpany
Autor:
Lena Tritto
Wydawca:
Jedność
Oprawa:
Miękka
Stron:
224
Format:
19,5x24
Rok wydania:
2015
Wydanie:
1
Tłumaczenie:
Jan Nowak
В даний час немає коментарів або оцінки для цього продукту.