Darmowa dostawa od 300zł
-
Przepisy z klasztornej kuchni czyli tradycyjne przepisy dla duszy i ciała
Symbol:
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wpisz swój e-mail |
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 8.19 |
Dostępność | Brak towaru 0 szt. |
Waga | 0.972 kg |
Kod kreskowy | |
ISBN | 978-83-245-1971-2 |
EAN | 9788324519712 |
Zostaw telefon |
Ojciec Kazimierz Kmak - przeor klasztoru Cystersów w Szczyrzycu w Beskidzie Wyspowym zaskakuje nas bogactwem potraw codziennych i świątecznych.
Sprawdzone, zdrowe, niezawodne przepisy
Czym wyróżnia się kuchnia klasztorna?Po pierwsze wielką uwagę poświęca się składnikom: potrawy robione są z najwyższej jakości produktów. Jest to jedzenie proste i pożywne.
Ojciec Kazimierz dzieli się swoim doświadczeniem i podpowiada np. co dodać do kiszonej kapusty, co zrobić, żeby ciasto naleśnikowe było chrupiące, jak dawkować nalewkę czosnkowąUzupełnieniem przepisów są opisy najważniejszych świąt, liczne ciekawostki i przysłowia.
Sprawdzone, zdrowe, niezawodne przepisy
Czym wyróżnia się kuchnia klasztorna?Po pierwsze wielką uwagę poświęca się składnikom: potrawy robione są z najwyższej jakości produktów. Jest to jedzenie proste i pożywne.
Ojciec Kazimierz dzieli się swoim doświadczeniem i podpowiada np. co dodać do kiszonej kapusty, co zrobić, żeby ciasto naleśnikowe było chrupiące, jak dawkować nalewkę czosnkowąUzupełnieniem przepisów są opisy najważniejszych świąt, liczne ciekawostki i przysłowia.
Data wydania:
2020-09-10
Status:
JEST
Autor:
Józef Kasper Kmak O.cist.
Wydawca:
PUBLICAT
Oprawa:
Twarda
Stron:
320
Format:
17x24,5
Rok wydania:
2013
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.