• Przepisy z klasztornej kuchni czyli tradycyjne przepisy dla duszy i ciała

Brak towaru
34.90
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wpisz swój e-mail
Opinie
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 8.19
ORLEN Paczka 8.19
Paczkomaty InPost 12
Odbiór w punkcie Poczty Polskiej 15
Kurier 35
Dostępność Brak towaru
Waga 0.972 kg
ISBN 978-83-245-1971-2
Zostaw telefon
Ojciec Kazimierz Kmak - przeor klasztoru Cystersów w Szczyrzycu w Beskidzie Wyspowym zaskakuje nas bogactwem potraw codziennych i świątecznych.
Sprawdzone, zdrowe, niezawodne przepisy
Czym wyróżnia się kuchnia klasztorna?Po pierwsze wielką uwagę poświęca się składnikom: potrawy robione są z najwyższej jakości produktów. Jest to jedzenie proste i pożywne.
Ojciec Kazimierz dzieli się swoim doświadczeniem i podpowiada np. co dodać do kiszonej kapusty, co zrobić, żeby ciasto naleśnikowe było chrupiące, jak dawkować nalewkę czosnkowąUzupełnieniem przepisów są opisy najważniejszych świąt, liczne ciekawostki i przysłowia.
Data wydania:
2020-09-10
Status:
JEST
Autor:
Józef Kasper Kmak O.cist.
Wydawca:
PUBLICAT
Oprawa:
Twarda
Stron:
320
Format:
17x24,5
Rok wydania:
2013
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.