Darmowa dostawa od 300zł
-
Pasta i basta
Символ :
Програма лояльності доступна лише для входу в гості.
Введіть адресу електронної пошти |
Відгуків | |
Доставка в межах | 3 дні |
Вартість доставки | Відсутність |
Доступність | Brak towaru 0 ПК. |
Вага в | 0.82 kg |
Штрих-код | |
ISBN | 978-83-7971-040-9 |
EAN | 9788379710409 |
Залишити свій телефон |
Jak zawija się ravioli? Jaka jest różnica pomiędzy pappardelle a tagliatelle? Jak przygotowuje się pesto genovese?
Dzięki tej książce dla wszystkich, nawet tych najmniej doświadczonych kucharzy, niezwykle łatwe stanie się przygotowanie w domu apetycznych dań prosto z Włoch. Zapraszamy was zatem - wyposażonych w fartuszek kuchenny, stolnicę i wałek do ciasta - na lekcję zagniatania, wałkowania, lepienia, doprawiania...
To szczegółowa, kompletna szkoła gotowania, prezentująca i te podstawowe, i bardziej zaawansowane techniki, dzięki której można nauczyć się przygotowywać w domu świeży makaron, w każdej formie i w wielu... kolorach.
Data wydania:
2015-03-11
Status:
Wyczerpany
Autor:
Opracowanie zbiorowe
Wydawca:
Jedność
Oprawa:
Miękka
Stron:
256
Format:
19,5x2
Rok wydania:
2015
Wydanie:
1
Tłumaczenie:
Opracowanie zbiorowe
В даний час немає коментарів або оцінки для цього продукту.