Darmowa dostawa od 300zł
-
Pasta i basta
The Symbol :
The loyalty program is only available for logged in customers.
Enter your email |
Reviews | |
Shipping within | 3 days |
Shipping price | The Lack Of |
The Availability Of | Brak towaru 0 opak |
The Weight Of The | 0.82 kg |
The bar code | |
ISBN | 978-83-7971-040-9 |
EAN | 9788379710409 |
Leave your phone |
Jak zawija się ravioli? Jaka jest różnica pomiędzy pappardelle a tagliatelle? Jak przygotowuje się pesto genovese?
Dzięki tej książce dla wszystkich, nawet tych najmniej doświadczonych kucharzy, niezwykle łatwe stanie się przygotowanie w domu apetycznych dań prosto z Włoch. Zapraszamy was zatem - wyposażonych w fartuszek kuchenny, stolnicę i wałek do ciasta - na lekcję zagniatania, wałkowania, lepienia, doprawiania...
To szczegółowa, kompletna szkoła gotowania, prezentująca i te podstawowe, i bardziej zaawansowane techniki, dzięki której można nauczyć się przygotowywać w domu świeży makaron, w każdej formie i w wielu... kolorach.
Data wydania:
2015-03-11
Status:
Wyczerpany
Autor:
Opracowanie zbiorowe
Wydawca:
Jedność
Oprawa:
Miękka
Stron:
256
Format:
19,5x2
Rok wydania:
2015
Wydanie:
1
Tłumaczenie:
Opracowanie zbiorowe
There is currently no comments or ratings for this product.