• Menu kryzysowe

Brak towaru
69.90
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wpisz swój e-mail
Opinie
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 8.19
ORLEN Paczka 8.19
Paczkomaty InPost 12
Odbiór w punkcie Poczty Polskiej 15
Kurier 35
Dostępność Brak towaru
Waga 0.604 kg
ISBN 978-83-8310-407-2
Zostaw telefon

Czy kiedykolwiek, zaglądając do swojej lodówki, zastanawialiście się, co zrobić z produktami, które pozostały wam po przygotowaniu posiłków? Resztkami, z których pozornie nic nie da się już zrobić? Czy chodząc po sklepach i obserwując coraz wyższe ceny, pomyśleliście: „Przydałoby się wprowadzić jakieś oszczędności?".

Ta książka pomoże wam gotować smacznie, ale i tanio.

Poznajcie 120 przepisów, które pozwolą wam wprowadzić w życie zasadę „zero waste": od rosołu, który może stać się źródłem posiłków na cały tydzień, po zrobiony domowym sposobem kremowy serek i masło; od wodzionki, czyli zupy z niczego, poprzez panczkraut, czyli śląską kapustę z ziemniakami, po jabłka pod kruszonką; od podkarpackich proziaków, czyli bułeczek z patelni, przez orientalną szakszukę, aż po nasze swojskie chrupiące placki ziemniaczane.

Przekonajcie się, że aby zachwycić nawet najbardziej wybrednych smakoszy, wcale nie trzeba wydać majątku.

Zacznijcie wraz ze mną gotować w trybie kryzysowym!

Data wydania:
2023-02-24
Status:
JEST
Autor:
Paweł Płaczek
Wydawca:
Purple Book
Oprawa:
Miękka ze skrzydełkami
Stron:
304
Format:
16,5x24
Rok wydania:
2023
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.