• Domowe wędzenie żywności wyd. 2021

Немає товарів
34.99
Програма лояльності доступна лише для входу в гості.
Введіть адресу електронної пошти
Відгуків
Доставка в межах 3 дні
Вартість доставки Відсутність
Доступність Brak towaru
Вага в 0.45 kg
ISBN 978-83-8151-506-1
Залишити свій телефон

Domowa produkcja żywności, w tym wędzenie, od lat staje się coraz bardziej popularna. I choć sklepowe półki uginają się od setek wyrobów, to smak domowej szynki jest ciągle nie do pobicia. Czy trudno ją zrobić?
Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, kiełbas, drobiu, dziczyzny, wędzonych serów i wielu innych pyszności. Autor poradnika doradza, jak sporządzić marynaty i peklować; jak uzyskać odpowiednio dymny smak mięs, dobrać właściwą ilość przypraw i soli. W książce podano przepisy na wspaniałe i zdrowe przysmaki. Wyjaśniono, jak zbudować przydomową wędzarnię. Opisano także różnice między wędzeniem na zimno i gorąco oraz omówiono kwestie związane z doborem drewna do wędzenia.
Rozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty!
Data wydania:
2021-08-12
Status:
JEST
Autor:
Warren R. Anderson
Wydawca:
Wydawnictwo RM
Oprawa:
Miękka
Stron:
256
Format:
16,1x22,7
Rok wydania:
2021
Wydanie:
6
В даний час немає коментарів або оцінки для цього продукту.