• Tradycje kulinarne japonii

29.90
szt.
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Opinie
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 8.19
ORLEN Paczka 8.19
Paczkomaty InPost 12
Odbiór w punkcie Poczty Polskiej 15
Kurier 35
Dostępność Mało
Waga 0.264 kg
ISBN 83-60740-00-3
Zostaw telefon

Książka poświęcona jest historii oraz tradycjom kulinarnym Kraju Kwitnącej Wiśni. Poza opisami produktów spożywczych i technik kulinarnych stosowanych w różnych okresach historycznych odnaleźć w niej można ciekawe informacje dotyczące roli jedzenia w życiu Japończyków na przestrzeni dziejów.

Data wydania:
2024-06-18
Status:
JEST
Autor:
Magdalena Tomaszewska-Bolałek
Wydawca:
HANAMI
Oprawa:
Miękka
Stron:
176
Format:
12,5x19,5
Rok wydania:
2006
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.