Darmowa dostawa od 300zł
-
Pikantne marynaty
Symbol:
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wpisz swój e-mail |
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 8.19 |
Dostępność | Brak towaru 0 szt. |
Waga | 0.346 kg |
Kod kreskowy | |
ISBN | 978-83-7799-719-2 |
EAN | 9788377997192 |
Zostaw telefon |
W wielu domach w dalszym ciągu robi się bardzo dużo interesujących przetworów, a w ich niepospolitej rozmaitości odbija się cała różnorodność natury: wiosna to czas nie tylko truskawek i poziomek, ale też młodych buraków, botwiny, szczawiu, cebuli i szparagów, lato - moreli i jagód, agrestu, ogórków, pomidorów i patisonów, jesień jest porą zbioru jabłek, pigwy i pigwowca, gruszek, grzybów, derenia, jarzębiny, owoców dzikiej róży, żurawiny, kapusty. A wszystko to się kisi, marynuje, soli.Gotowe, kupowane przetwory nie zastąpią smaku prawdziwych, domowych, przyrządzanych własnoręcznie. To my sami przez dodanie różnych składników do sosów, pikli, kiszonek czy marynat nadajemy im niepowtarzalny smak, często wykorzystując warzywa z własnych ogródków lub działek.
Data wydania:
2013-05-08
Status:
Wyczerpany
Autor:
Hanna Szymanderska
Wydawca:
Świat Książki
Oprawa:
Twarda
Stron:
176
Format:
16,5x22
Rok wydania:
2013
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.