• Chleb. Domowe wypieki to bułka z masłem

Brak towaru
53.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wpisz swój e-mail
Opinie
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 8.19
ORLEN Paczka 8.19
Paczkomaty InPost 12
Odbiór w punkcie Poczty Polskiej 15
Kurier 35
Dostępność Brak towaru
Waga 0.932 kg
ISBN 978-83-8234-316-8
Zostaw telefon

Przepisy, techniki i... drogi na skróty.

Obejmująca prawie sto przepisów na różnego rodzaju wypieki księga to dzieło piekarza-amatora Martina Johanssona, który na chlebie zjadł zęby - dosłownie! Twarde, miękkie, krótsze, dłuższe, jasne, ciemne, kwaśne, słodkie... i do tego łatwe w przygotowaniu, bo praktyczne rady autora pokazują, że piec można jednocześnie smacznie i prosto. A wszystko to opatrzone pięknymi ilustracjami, które zachwycą zarówno sezonowego entuzjastę, jak i starego wyjadacza.

Pieczenie chleba to zjawisko skomplikowane i wielowymiarowe. Można postrzegać je jako coś, co trzeba zaplanować z wyprzedzeniem i na co należy zarezerwować sobie czas, jak na przykład na partyjkę golfa czy wieczorne zajęcia z hiszpańskiego. Z drugiej strony możemy traktować je jak zwykłą część codziennego życia - coś, co robimy zawsze, ale po trochu.

cytat z książki

Martin Johansson to pochodzący ze Szwecji pasjonat chleba i innych wypieków. Jego dotychczasowe książki kucharskie okazały się bestsellerami. Swoje przepisy przez lata publikował również na blogu "Pain de Martin". Obecnie pracuje jako nauczyciel, a wolny czas poświęca na pieczenie i tworzenie kolejnych wspaniałych receptur, które zachęcają piekarzy-amatorów do przygotowania ciasta i nastawienia piekarnika.

Data wydania:
2021-11-15
Status:
Wyczerpany
Autor:
Martin Johansson
Wydawca:
Prószyński Media
Oprawa:
Twarda
Stron:
256
Format:
19,5x23,6
Rok wydania:
2021
Wydanie:
1
Tłumaczenie:
Jakub Kowalczyk
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.