Darmowa dostawa od 300zł
-
Pikantne marynaty
The Symbol :
The loyalty program is only available for logged in customers.
Enter your email |
Reviews | |
Shipping within | 3 days |
Shipping price | The Lack Of |
The Availability Of | Brak towaru 0 opak |
The Weight Of The | 0.346 kg |
The bar code | |
ISBN | 978-83-7799-719-2 |
EAN | 9788377997192 |
Leave your phone |
W wielu domach w dalszym ciągu robi się bardzo dużo interesujących przetworów, a w ich niepospolitej rozmaitości odbija się cała różnorodność natury: wiosna to czas nie tylko truskawek i poziomek, ale też młodych buraków, botwiny, szczawiu, cebuli i szparagów, lato - moreli i jagód, agrestu, ogórków, pomidorów i patisonów, jesień jest porą zbioru jabłek, pigwy i pigwowca, gruszek, grzybów, derenia, jarzębiny, owoców dzikiej róży, żurawiny, kapusty. A wszystko to się kisi, marynuje, soli.Gotowe, kupowane przetwory nie zastąpią smaku prawdziwych, domowych, przyrządzanych własnoręcznie. To my sami przez dodanie różnych składników do sosów, pikli, kiszonek czy marynat nadajemy im niepowtarzalny smak, często wykorzystując warzywa z własnych ogródków lub działek.
Data wydania:
2013-05-08
Status:
Wyczerpany
Autor:
Hanna Szymanderska
Wydawca:
Świat Książki
Oprawa:
Twarda
Stron:
176
Format:
16,5x22
Rok wydania:
2013
There is currently no comments or ratings for this product.