Darmowa dostawa od 300zł
-
Pasta i basta
Symbol:
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wpisz swój e-mail |
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 8.19 |
Dostępność | Brak towaru 0 szt. |
Waga | 0.82 kg |
Kod kreskowy | |
ISBN | 978-83-7971-040-9 |
EAN | 9788379710409 |
Zostaw telefon |
Jak zawija się ravioli? Jaka jest różnica pomiędzy pappardelle a tagliatelle? Jak przygotowuje się pesto genovese?
Dzięki tej książce dla wszystkich, nawet tych najmniej doświadczonych kucharzy, niezwykle łatwe stanie się przygotowanie w domu apetycznych dań prosto z Włoch. Zapraszamy was zatem - wyposażonych w fartuszek kuchenny, stolnicę i wałek do ciasta - na lekcję zagniatania, wałkowania, lepienia, doprawiania...
To szczegółowa, kompletna szkoła gotowania, prezentująca i te podstawowe, i bardziej zaawansowane techniki, dzięki której można nauczyć się przygotowywać w domu świeży makaron, w każdej formie i w wielu... kolorach.
Data wydania:
2015-03-11
Status:
Wyczerpany
Autor:
Opracowanie zbiorowe
Wydawca:
Jedność
Oprawa:
Miękka
Stron:
256
Format:
19,5x2
Rok wydania:
2015
Wydanie:
1
Tłumaczenie:
Opracowanie zbiorowe
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.