• Pasta i basta

Brak towaru
29.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wpisz swój e-mail
Opinie
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 8.19
ORLEN Paczka 8.19
Paczkomaty InPost 12
Odbiór w punkcie Poczty Polskiej 15
Kurier 35
Dostępność Brak towaru
Waga 0.82 kg
ISBN 978-83-7971-040-9
Zostaw telefon

Jak zawija się ravioli? Jaka jest różnica pomiędzy pappardelle a tagliatelle? Jak przygotowuje się pesto genovese?

Dzięki tej książce dla wszystkich, nawet tych najmniej doświadczonych kucharzy, niezwykle łatwe stanie się przygotowanie w domu apetycznych dań prosto z Włoch. Zapraszamy was zatem - wyposażonych w fartuszek kuchenny, stolnicę i wałek do ciasta - na lekcję zagniatania, wałkowania, lepienia, doprawiania...

To szczegółowa, kompletna szkoła gotowania, prezentująca i te podstawowe, i bardziej zaawansowane techniki, dzięki której można nauczyć się przygotowywać w domu świeży makaron, w każdej formie i w wielu... kolorach.
Data wydania:
2015-03-11
Status:
Wyczerpany
Autor:
Opracowanie zbiorowe
Wydawca:
Jedność
Oprawa:
Miękka
Stron:
256
Format:
19,5x2
Rok wydania:
2015
Wydanie:
1
Tłumaczenie:
Opracowanie zbiorowe
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.